Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Artık Türkiye’de de Brave ile Para Kazanmak Mümkün

Blockchain dünyasının en popüler projelerinden biri olan Brave, Brave Rewards programına Türkiye’yi de dahil etti. Artık Türkiye’deki Brave kullanıcıları da Basic Attention Token (BAT) kazanabilecekler.

Türkiye Desteği

İnsanlara daha hızlı, güvenli ve iyi bir tarayıcı deneyimi sunma fikriyle yola çıkan Brave Browser hızla büyümeye devam ediyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan Brave şimdi Türkiye’deki faaliyetlerini de hızlandırmaya başladı.

Artık Türkiye’deki Brave kullanıcıları da Brave Rewards programı kapsamında Basic Attention Token kazanabilecekler. Brave kullanıcılarının BAT kazanmak için yapmaları gereken tek şey tarayıcıdaki reklamları görüntülemek.

Günümüzde herhangi bir İnternet sitesini, hatta İnternet tarayıcısını kullandığımızda çeşitli reklamlarla karşılaşabiliyoruz. Brave kullanıcıları ise bu reklamları görüntüleyerek para kazanabiliyorlar. Brave ayrıca diğer tarayıcıların aksine bu reklamları gösterirken kullanıcı gizliliğini gözetiyor ve reklam politikasında bunu baz alarak değişiklikler yapıyor.

Brave reklamlarında gelirin büyük bir kısmı kullanıcılara dağıtıldığı için bu tarayıcının özellikle içerik üreticilerine hitap ettiğini söyleyebiliriz. Brave Rewards’un Türkiye’ye gelmiş olmasıyla birlikte Türkiye’deki içerik üreticileri de Brave’e geçiş yapacaklar mı göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • ertan uğurkan balaylı
    Posted 10 Şubat 2020 - 23:02 23:02

    boş iş. gidip 2 saat simit sat 1 haftada getireceğinden fazla kazanırsın.

Leave a comment