Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atari, Litecoin Foundation İle Ortaklık İmzaladı

Efsanevi video oyun üreticisi Atari, 19 Mayıs tarihinde yaptığı bir duyuruda Litecoin Foundation ile ortaklık imzaladığını belirtti.

Litecoin ve Atari Güçlerini Birleştirdi

Atari aslında kendi ICO’sunun ön satış sürecinden bu tarihe kadar 514.000 dolarlık yani yaklaşık 74,19 Bitcoin toplamayı başardı. Fonun çoğunlukla ortak firmalardan geldiği biliniyor ve Atari yeni ortaklığı sayesinde hem Litecoin, Bitcoin ve Ether ile yapılacak bağışları kabul edebilecek, hem de oyuncuların direkt olarak yakında piyasaya sürülecek olan Video Computer System (VCS) isimli girişim için ödeme yapabilmesinin önünü açacak.

Atari ve Litecoin Foundation ortaklığının temel hedefinin kripto para ve gaming toplulukları arasındaki ortak noktaları pekiştirmek ve toplulukların birbirlerinden faydalanmalarını sağlamak olduğu belirtiliyor. Atari CEO’su Frederic Chesnais konu hakkında yaptığı açıklamada Litecoin’in büyük bir topluluğa sahip olduğunu ve iki topluluk arasında iyi bir örtüşme sağlamayı umduklarını belirtti.

İnsanların Litecoin’e özel indirimlerden faydalanabileceğini ve faydalanmalarını umduklarını belirtne CEO, bunun oyuncular için fantastik bir bağlantı olduğunu belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment