Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Audius, Metaverse Oyunu Defi Land’da Bir Radyo İstasyonu İnşa Ediyor

Audius (AUDIO), merkeziyetsiz finansı (DeFi) oyunlaştırmak için oluşturulmuş blockchain tabanlı bir tarım oyunu olan DeFi Land üzerine radyo istasyonu inşa ediyor.

Ethereum ve Solana blokchain’i üzerine inşa edilmiş bir müzik akışı platformu olan Audius ve DeFi Land arasındaki ortaklığın sonucunda: DeFi Land oyununun içerisine bir “radyo istasyonu” entegre edilmiştir.

Bu ortaklık, Audius’un tokenlaştırılmış müzik modelini popülerleştirmek için en son yaptığı hamledir. Güncellemeden sonra oyuncular Audius kitaplığındaki milyonlarca şarkı içerisinden istediklerini dinleyerek oyun oynayabilecekler. Kullanıcılara telif hakkı için ücret ödemek yerine token’lar aracılığıyla kendi müziklerini yüklemelerine olanak tanınacak.

Audius, eylül ayında popüler sanatçılar Katy Perry, Pusha T ve The Chainsmokers tarafından yönetilen 5 milyon dolarlık bir fon topladı.

Eylül ayında Animoca Brands ve Alameda Research liderliğinde 4.1 milyon dolarlık bir fon toplayan DeFi Land’in haftaya halka açık bir şekilde oynanabileceği tahmin ediliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!