Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Syscoin (SYS), Bloktopia Üzerinden Metaverse’e Giriş Yapıyor

Syscoin resmi hesaplarından yaptığı paylaşım ile Bloktopia evrenine dahil olarak metaverse’e giriş yaptığını açıkladı.

Syscoin, resmi web sitesinde yaptığı paylaşımda akıllı sözleşmeler üzerinde yürüttükleri başarılı çalışmaların dışında, Metaverse ve Web 3.0 alanında çalışmalar gerçekleştirmek ve büyümek istediklerini açıkladı. Bunun için ilk adımı atan Syscoin, Bloktopia ile anlaşmalarını duyurdu. 

Syscoin Vakfı Başkan Yardımcısı anlaşma ile ilgili:

Metaverse ve kripto alanı bir ahenk içinde bulunuyor. Blocktopia’nın ikisini bir araya getirme yönteminin ilk aşamasında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz ve yaratacağı fırsatları sabırsızlıkla bekliyoruz.

dedi.

Gerçekleşen anlaşmada Syscoin, Bloktopia’nın 21 katlı metaverse’ünde Binance, Solana, Polygon, CoinMarketCap, CoinTelegraph gibi sektörün bilinen isimlerinin yanında bir yer açacak. Açılan bu alanda Syscoin hakkında gerçekleşecek yeni güncellemeler duyurulacak ve projenin coin’i olan SYS hakkında bilgilere yer verilecek.

Bloktopia kurucu ortağı ve pazarlama müdürü Paddy Caroll:

Bloktopia, her türden deneyime ve geçmişe sahip insanları bir çatı altında buluşturmak istiyor. Bunu sağlarken ise bu teknolojinin anlayışını ve uygulamarını geliştirmek istiyoruz. Bu sebeple Syscoin’i kucaklıyoruz.

ifadelerine yer verdi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!