Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OpenSea’nin Üçüncü Çeyrekte NFT Pazar Hacminin Yüzde 97’sine Sahip Olduğu Açıklandı

NFT satışının en yüksek olduğu ağustos ayında, 3.25 milyar dolarlık NFT satış hacminin 3.16 milyar doları OpenSea platformundan gerçekleşti. ConsenSys şirketi açıkladığı raporda üçüncü çeyrekte Opensea’nin NFT pazar hacminin %97’sine sahip olduğunu belirtti.

Dune Analytics verilerine göre:

8 Aralık’ta bitcoin ve altcoinler geri çekilme yaşasa da bu durum NFT piyasasını etkilemedi. O gün Opensea’nin günlük hacmi ekim ayının başındaki en yüksek performansına çok yaklaştı.

ConsenSys’in Web3 raporunda: OpenSea’nin yılın 2. yarısında işlem hacminde büyük bir yükseliş gerçekleştirdiği belirtildi. Ayrıca OpenSea, bu yılın nisan ayına kadar en büyük hacimli NFT pazar yeri olan Nifty Gateway’i geride bırakarak 3. çeyrekte NFT pazarında %97’lik bir paya sahip oldu.

OpenSea 8 Aralık gününü yüksek bir hacimle geçirdiği için bazı kullanıcılar, bunun diğer günlere nazaran daha düşük işlem ücretinden kaynaklı olabileceğini düşündü. O gün ortalama işlem ücreti 85.59 Gwei’di. Bu da son 7 günün en düşük işlem ücretiydi.

Rapora göre, OpenSea, genel olarak NFT pazarının büyümesi hakkında çok şey anlatıyor. OpenSea’de 6.000’den fazla NFT koleksiyonu bulunuyor. Aktif koleksiyonlarının sayısı Mart 2021’den beri önemli ölçüde arttığından, NFT piyasasının yükseliş eğiliminde olduğu düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!