Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche (AVAX) Binance Haberiyle Uçtu

Avalanche (AVAX), Binance listeleme duyurusunun ardından fiyatını katladı. Piyasa hayatına henüz başlayan AVAX, bugün neredeyse 7 dolara kadar çıktı.

Henüz 24 saat dolmadan piyasa değerini 140 milyon doların üzerine çıkaran Avalanche (AVAX), DeFi platformlarının veri paylaşımını sağlayan bir proje olarak 16 aylık deneme sürecinin ardından piyasaya sürüldü.

AVAX’ın ICO teklifindeki fiyatı 0.50 dolardı. Bugün erken saatlerde dünyanın en büyük borsası Binance tarafından listelenen AVAX şu an 5,80 – 5,90 sularından işlem görüyor. Binance, AVAX’ı AVAX/BTC, AVAX/BNB, AVAX/BUSD ve AVAX/USDT olmak üzere, 4 pariteleri halinde listeledi. Binance CEO’su Changpeng Zhao ise listeleme duyurusunu, “Kripto para endüstrisini birlikte büyütelim!” diyerek duyurdu.

avalanche-avax

Avalanche IOU Sahiplerinin Beklentisi Karşılanamadı

Asıl AVAX coin için bir IOU konumundaki AVAX IOU tokenı geçtiğimiz günlerde kendi rekoru olan 16.61 dolara ulaştı. AVAX IOU tokenı yatırımcısına bir noktada asıl AVAX coin ile değişim fırsatı vadediyordu. Dolayısı ile orijinal AVAX tokenının IOU fiyatından düşük olması, yüksek fiyattan AVAX IOU alan yatırımcıyı bir hayli hayal kırıklığına uğrattı. AVAX fiyatının kayda değer yükselişine rağmen, IOU yatırımcısı şu an için zararda gözüktüklerinden dolayı endişeliler.

Avalanche (AVAX) Ağının Temel Amaçları Nedir?

  • Avalanche, “Finansın İnternetini Oluşturun” sloganı ile yola çıkmış; merkeziyetsiz uygulamalar, yeni finansal ilkeler ve birlikte çalışabilen blockchainler için açık kaynaklı bir platformdur.
  • Avalanche finansal piyasalarını demokratikleştirerek, tüm blockchain tabanlı platformları ortak bir ekosistemde buluşturmayı amaçlar.
  • Avalanche kullanıcılarına, kendi blockchainlerini oluşturmayı veya herhangi bir varlığı dijitalleştirme imkanı sunar.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment