Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche Foundation Meme Coin Alımlarındaki Şartlarını Açıkladı!

Avalanche Foundation, satın almayı planladığı meme coin’lerin hangi şartları karşılaması gerektiğini açıkladı.

Avalanche Foundation tarafından yapılan açıklamaya göre kurumun alacağı meme coin’lerin, projenin geliştiricilerinden bağımsız olması ve doğrudan Avalanche blockchain’inde bulunması gerekiyor.

Bunun için coin’in sözleşmesinin geliştirici ekip tarafından kontrol edilmemesi veya başka bir blockchain’de klonlanmamış olması gerekecek.

Avalanche Foundation, meme coin’lerin temsil ettiği kültürü desteklemek adına Culture Catalyst programı kapsamında meme coin satın almaya başlayacağını açıklamıştı.

100 milyon dolarlık fonun bir kısmının halihazırda birkaç meme coin satın almak için kullanıldığı açıklanırken, projelerin ismi paylaşılmadı.

Avalanche Foundation tarafından satın alınacak meme coin’lerin ayrıca en az 2 bin yatırımcısının olması ve en büyük 100 yatırımcının, coin’in toplam arzının %60’ından azını kontrol etmesi, en az 50 likidite sağlayıcı tarafından en az 200 bin dolar likidite sağlanıyor olması, en az 1 milyon dolar piyasa değerine sahip olması, iki haftalık zaman dilimi içerisinde günde en az 100 bin dolar işlem hacminin olması gerekiyor.

Ayrıca satın alınacak meme coin’lerin, topluluğun “coin’i tanıyabilmesi ve anlayabilmesi için” piyasada en az 1 aydır bulunuyor olması gerekecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!