Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Listelediği Projede Ekibin Borsaya Altcoin Taşıması Fiyatta Düşüşe Yol Açtı!

Ondo Finance’e (ONDO) ait cüzdanlarda gerçekleşen milyonlarca dolarlık transferler tartışmaların merkezinde yer aldı.

Sosyal medya üzerinde @ai_9684xtpa kullanıcı adıyla bilinen bir hesap, Ondo Finance ekibinin ONDO satışı yaptığını öne sürdü. Kullanıcının 23 Ocak tarihli paylaşımına göre ekip, 10,4 milyon dolar değerinde 40 milyon ONDO’yu kripto para borsaları Coinbase, Gate.io ve Bybit’e gönderdi.

Ondo Finance ekibi konu hakkında bir resmi açıklama yapmadı. Bu işlemlerin gerçekten iddia edildiği gibi ekip tarafından yapılan satışlar mı yoksa borsalara likidite sağlamak amacıyla yapılan sistematik transferler mi olduğu henüz bilinmiyor. 

Öte yandan bu son işlemler, ekibin ilk yüklü transferleri de değildi. Söz konusu transferleri su üstüne çıkaran kullanıcı 22 Ocak tarihli bir başka paylaşımında, ekip cüzdanlarından 10,97 milyon dolar değerinde 50 milyon ONDO‘nun Gate.io ve Kucoin’e taşındığını belirtmişti.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, kısa süre önce yaptığı açıklamada Ondo Finance’in yerel token’ı ONDO’yu listeleyeceğini duyurmuştu. 

CoinGecko verilerine göre transferlerin gölgesinde değer kaybetmeye devam eden ONDO son 24 saat içerisinde %10,3 düşüş yaşadı. ONDO yazım esnasında 0,2263 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!