Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche İlk Defa Geriye Dönük Ödül Dağıtacak: Başvuru Detayları Açıklandı!

Avalanche’ın arkasındaki ekip Avalanche Vakfı, ekosistem geliştiricilerine yönelik yeni bir program başlattı.

Avalanche Vakfı 29 Ağustos günü yaptığı paylaşımında, yeni ödül programı olan infraBUIDL() programını tanıttı. Ekip, bunun Avalanche ekosisteminde ürünler üreten, altyapı sağlayan ve gelişime katkı sağlayanlara yönelik bir ödül programı olduğunu aktardı.

Ekibin paylaştığı link üzerinden daha fazla detaya ulaşılabilir ve programa başvuru yapılabilir. Açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Bugün, Avalanche L1’lerin artan sayısını desteklemek için gerekli kritik araçları ve altyapıyı oluşturan geliştiricileri güçlendirmeyi amaçlayan bir girişim olan Avalanche Vakfı’nın infraBUIDL () Programını başlatıyoruz.

Doğrudan ve kilometre taşı bazlı geriye dönük hibeler yoluyla infraBUIDL () Programı, Avalanche Ağı’nın daha geniş kapsamı için inovasyon veya stratejik önem gösteren projeleri finanse edecek; bunlara giriş ve çıkış rampaları, oracle’lar, cüzdanlar, pazar yerleri, gezginler, endeksleyiciler ve daha fazlası dahildir!

Avalanche için bir ilk

Konu hakkında açıklamada bulunan  Avalanche Vakfı üyesi ve geliştiricisi Aytunç Yıldızlı, bunun ekosistemdeki ilk geriye dönük ödül programı olduğunu vurgularken herkesi harekete geçmeye davet etti:

Altyapı ve araç üreticileri için infraBUIDL () duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Vakfın ilk geriye dönük fonlama programıdır ve en üst düzey geliştiricileri çekmeyi amaçlamaktadır. Altyapı veya stratejik araçlar oluşturuyorsanız, bunları Avalanche’ta dağıtmak için en iyi zamandır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!