Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Memecoin Cüzdanı 2,5 Yıl Sonra Uyandı, Binance’ye Tam Vaktinde Yatırdı

Floki Inu (FLOKI) son 24 saat içinde yüzde 18,5 değer kaybederek fiyatını 0,0001277 dolara düşürdü. Bu düşüş, tokenin son dönemdeki yükselişinin bir kısmını tersine çevirdi.

FLOKI’nin değeri, Binance’in Simon’s Cat (CAT) token airdropunu FLOKI sahiplerine duyurmasının ardından kısa bir süre için artmıştı.

Ancak SpotOnChain adlı blockchain analiz şirketi tarafından aktarılanlara göre bu durum, beklenmedik bir şekilde tersine döndü.

2,5 yıllık FLOKI tokenlar harekete geçti

Şirket, Floki Inu ile ilişkilendirilen bir cüzdanın 2,5 yıllık hareketsizliğin ardından tekrar aktif hale geldiğini belirledi. Bu cüzdan, memecoin fiyatının düşmeye başlamasından sadece birkaç saat önce Binance’e 15,22 milyar FLOKI (yaklaşık 2,27 milyon dolar) transfer etti.

Bu büyük token işlemi, topluluk içinde endişe ve spekülasyonlara neden oldu ve FLOKI’nin değerinde kayda değer bir düşüşle aynı zamana denk geldi.

Bu tokenlerin ilk olarak 2022 yılının başlarında, FLOKI fiyatının sadece 0,0000307 dolar olduğu dönemde Floki deployerından bu cüzdana taşındığını belirtmek gerekiyor.

FLOKI volatilite yaşarken, Dogwifhat (WIF) gibi diğer memecoinler ise ilgi çekiyor. CNF’nin yakın tarihli bir yazısına göre bir balina yatırımcısı büyük miktarda WIF tokeni satın aldı. Bu balina, Kamino’dan 1,4 milyon USDC borç aldı ve 1 milyon USDC’yi 643.832 WIF tokeni satın almak için kullandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!