Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche Kurucusundan Kripto Paralar İçin 10x’lik Büyüme Tahmini ve Bitcoin Yorumu!

Avalanche (AVAX) kurucusu Emin Gün Sirer, kripto para piyasası hakkında açıklamalarda bulundu.

Emin Gün Sirer, Dubai’deki Token2049 etkinliğinde Cointelegraph’a konuştu. Verdiği demeçte Bitcoin yarılanması (halving) ve kripto para ekosistemine odaklanan Sirer, yarılanmanın göründüğü kadar harika olmayabileceğini dile getirdi.

Bitcoin yarılanma sisteminin aniden gerçekleşmesinin ve direkt olarak madencilerin ödülünü etkilemesinin, ağ özelinde bazı problemleri beraberinde getirdiğini dile getirerek “Satohsi bugün aramızda olsaydı, Bitcoin halving sisteminde düzenlemeye giderdi” imasında bulundu:

Özümde bir teknoloji uzmanı olarak Bitcoin yarılanmasının harika bir şey olmadığını düşünüyorum. Neden? Çünkü bu münferit bir olay. Madencilere verilen ödüller birdenbire yarı yarıya azaldı. Ve aniden Bitcoin sisteminin güvenlik bütçesi yarı yarıya azaldı. Bence Satoshi bugün hayatta olsaydı, yarılanmanın gerçekleşme şeklini ani bir nokta işlevinden daha sürekli bir işleve değiştirirdi. Böylece ödüller daha kademeli olarak düşerdi.

Kripto para piyasası için 10 kat büyüme öngördü

Bitcoin yarılanmasının teknolojik altyapı açısından gelişebileceğini açıkça dile getiren Sirer, yine de bu olayın ekosistem bilinirliği ve piyasadaki “kan dolaşımı” için iyi olduğunu söyledi.

Kripto para piyasası için 10 kat büyüme öngören deneyimli isim, Bitcoin’in de çok fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu vurguladı:

Bu, çok fazla spekülasyon yaratıyor, alana çok fazla alım yapıyor, birçok insan Bitcoin’de pozisyon alıyor ve bu da genel olarak piyasanın geri kalanı için harika oldu. Kripto piyasasının en azından 10 kat daha büyüyeceğini ön görüyorum, hatta daha fazla değil. Benim görüşüme göre Bitcoin’in önünde çok fazla büyüme potansiyeli var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!