Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler İki Proje Birleşti, 100 Milyon Dolarlık Altcoin Airdrop’u Dağıtacak!

İki kripto para projesi yapay zeka odaklı gelişimi artırmak için ortaklık kurarken kullanıcılara airdrop yapılacağı da açıklandı.

Kripto para projeleri io.net ve Aethir (ATH) yapay zeka altyapılarını güçlendirmek ve merkeziyetsizleştirmek için bir araya gelme kararı aldı.

Kurulan stratejik ortalık kapsamında Aethir’in yüksek performanslı GPU’larını Io.net’in geniş altyapısıyla entegre edileceği belirtildi. Bu kapsamda 3.000’i NVIDIA H100 dahil toplamda 640.000 GPU ve CPU’dan oluşan bir ağ yaratılacağı vurgulandı. ATH token henüz piyasaya sürülmedi fakat bu yaz içerisinde lansmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Konu hakkında yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Bu işbirliği http://io.net ‘ün sanallaştırma teknolojisini Aethir’in kurumsal düzeyde dağıtılmış GPU bulutuyla entegre edecek. Sonuç? GPU yoğun iş yükleri için güçlü, düşük gecikme süreli ve uygun maliyetli bir çözüm. Ortaklığımız yapay zeka, makine öğrenimi ve oyun endüstrilerindeki şirketler için muazzam fırsatlar yaratarak onlara devasa, merkezi olmayan bir bulut ağı aracılığıyla yüksek hacimli ham GPU gücüne erişim sağlıyor.

Airdrop müjdesi

Buna ek olarak Aethir ve io.net, gerekli kriterleri karşılayan kullanıcılara 50 milyon dolar değerinde ATH token ve 50 milyon dolar değerinde IO airdrop yapma sözü verdi.

Karşılıklı yapılacak bu airdropların 2024 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşeceği vurgulandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!