Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche Vakfı Meme Coin Satın Almaya Başlayacağını Açıkladı!

Avalanche Foundation, 100 milyon dolarlık fonla ekosistem içerisinden meme coin alımı yapacaklarını açıkladı.

Avalanche resmi sosyal medya hesabından 29 Aralık günü yapılan paylaşım, meme coin yatırımcılarını heyecanlandırdı. Açıklamada, Avalanche ekosisteminde daha sağlam bir kültür oluşturmak için, Avalanche Foundation aracılığıyla meme coinlere yatırım yapılacağına yer verildi.

Bunun “kültür katalizörü” girişiminin bir parçası olacağını belirten ekip, alımlar için gelecek vaat eden NFT projelerini finanse etmek için ayrılmış 100 milyon dolar değerindeki fonun kullanılacağını belirtti. Açıklamanın detaylarında, alımların sadece meme coinler özelinde olmayacağı, aynı zamanda NFT’ler ve diğer potansiyel ürünlere de yatırım yapılacağı vurgulandı:

Bu girişim, Avalanche’ı blockchain’in mümkün kıldığı birçok yeni yaratıcılık, kültür ve yaşam tarzı biçimini geliştirmek ve desteklemek için daha iyi bir konuma getirmeyi amaçlıyor. Avalanche tabanlı meme coinleri seçerek bir koleksiyon oluşturmak ve meme coinler tarafından sembolize edilen kültürü ve eğlenceyi tanımak ve teşvik etmek için bu fondan yararlanacağız.

Ekip yatırım yapacağı projeleri yatırımcı sayısı, likidite eşikleri, projenin olgunluğu, adil lansman ilkeleri ve genel toplumsal duyarlılık dahil olmak üzere birçok temel kritere göre seçeceğini belirtti.

Avalanche tabanlı bir meme coin olan Coq Inu (COQ), kısa sürede sergilediği dudak uçuklatan yükseliş performansıyla ekosistem içindeki kıvılcımı ateşlemişti. COQ bazı yatırımcıların kısa sürede milyonlar kazanmasını sağlayarak öne çıkmayı başaran bir meme coin oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!