Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche Vakfı Yatırım Yaptığı 5 Meme Coin’i Açıkladı!

Avalanche blokzincirini destekleyen Avalanche Vakfı, elinde bulundurduğu 5 meme coin’i açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Avalanche ekosistemindeki meme coinlere yatırım yapacağını ve böylelikle topluluğun yararına büyümeyi destekleyeceğini belirten Avalanche Vakfı, yatırım yaptığı projeleri açıkladı.

Ekip tarafından 14 Mart günü yapılan duyuruda, Coq Inu (COQ), Gecko Inu (GEC), Kimbo (KIMBO), AVAX HAS NO CHILL (NoChill) ve Tech’e yatırım yapıldığı belirtildi.

COQ son 1 hafta içerisinde %100, KIMBO %120, NoChill %130 ve GEC ise %170 yükseliş yaşadı.

Avalanche Vakfı, daha önce yaptığı açıklamada yatırım yapacağı projelerin Avalanche ekosisteminde daha sağlam bir kültür oluşturma vizyonunu kapsayacağını ifade etmişti.

Vakfın elinde bulunan her bir coin, Vakfın coin projeleri için belirlediği uygunluk kriterlerine uygundur. Bu kriterler, belirli bir coinin Avalanche ve adil Web3 uygulamalarına olan bağlılığını değerlendirmek için tasarlanmıştır

Avalanche Vakfı tarafından satın alınacak meme coin’lerin ayrıca en az 2 bin yatırımcısının olması ve en büyük 100 yatırımcının, coin’in toplam arzının %60’ından azını kontrol etmesi, en az 50 likidite sağlayıcı tarafından en az 200 bin dolar likidite sağlanıyor olması, en az 1 milyon dolar piyasa değerine sahip olması, iki haftalık zaman dilimi içerisinde günde en az 100 bin dolar işlem hacminin olması gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!