Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrupalı Bank Frick Müşterilerine Kripto Para Desteği Sunuyor

Lihtenştaynlı Bank Frick, Müşterilerine Doğrudan Kripto Para Yatırımı ve Soğuk Depolama İmkanı Sunuyor

Lihtenştayn kredi kurumu olan Bank Frick, 28 Şubat tarihindeki basın bülteninde açıkladığı üzere 5 farklı kripto para birimine doğrudan yatırım imkanı ve soğuk depolama hizmeti sunduğunu açıkladı.

Açıklamaya göre öncelikle profesyonel katılımcılar ve finansal aracılara Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple ve Ethereum için yatırım ve depolama teklif edildi.

1998 yılında kurulan banka, sınırların ötesinde bir kripto para yatırımı ve depolama hizmeti sunarak bulunduğu küçük Avrupa ülkesindeki rekabetten sıyrılmaya çalışmakta.

Baş müfettiş yardımcısı Hubert Büchel,

” Hizmetlerimiz Avrupa’daki şirketlerden talep ediliyor. Bunun nedeni, mevcut düzenleyici çerçeveye uygun kripto para birimleri ve blok zincirlerle iş modellerini uygulamak için onlara güvenilir bir destek sunabileceğimizi biliyor olmaları. “

Bank Frick, daha önce kripto bazlı ürünler konusunda aktif olmasına rağmen Vontobel ve Falcon Private Bank kurumlarının kripto para yatırım teklifinde bulunduğu İsviçre‘yi kopyalamış gibi görünüyor.

Ayrıca Hollandalı Rabobank bu ayın sonunda Rabobit adlı bir ürün aracılığıyla kart sahiplerine kripto para depolama alanı sunmaya başlayabileceklerini ima etmişti. Projeyle ilgili özel bir internet sitesi ortaya çıkmıştı ancak resmi bir açıklama henüz ortada yok.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment