Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrupalı Kripto Borsasından 73 Milyonluk Altcoin Transferi: Neler Oluyor? Açıklama Var!

Avusturya merkezli kripto para borsası Bitpanda’nın cüzdanlarından 73 milyon dolarlık token çıkışı yaşanırken yetkililer, durum hakkında açıklamada bulundu.

Kripto güvenlik platformu Cyvers 10 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Avrupalı kripto para borsası Bitpanda’nın cüzdanlarından 73 milyon dolarlık Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), ChainLink (LINK) ve Chiliz (CHZ) transfer edildiğini aktardı.

Cyvers transferlerin devam ettiğini belirtirken Bitpanda yetkililerini bu olası bir siber saldırıya karşı uyardı. Ancak Bitpanda’dan gelen açıklamalar, korkulanın aksine bunun bir siber saldırı olmadığını ortaya çıkardı.

Bitpanda konu hakkında ekosistem Telegram kanalının yöneticisi yaptığı açıklamada, transferlerin borsanın bilgisi dahilinde yapılan bir iç aktarım işlemi olduğunu belirtti. Borsa ayrıca Pantos (PAN) ve Bitpanda Ecosystem (BEST) token cüzdanlarının da bu transferlerden etkileneceğini bildirdi. Kripto para borsası, kullanıcı varlıklarının güvende olduğuna dair kullanıcılara taahhütte bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!