Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’dan Polygon’a Geçen NFT Projesi Ethereum’da Karar Kıldı: 3 Milyon Ödeyecek!

Popüler NFT projesi y00ts, Polygon (MATIC) ağından aldığı hibeyi iade ederek Ethereum (ETH) ağına geçiş yapacağını duyurdu.

NFT projesi y00ts ekibi tarafından 10 Ağustos Perşembe günü yapılan açıklamada, Polygon ağından Ethereum ağına geçiş yapılacağına yer verildi. Ekip, bu yılın başında Solana ağından Polygon’a geçerken aldığı 3 milyon dolarlık hibeyi de geri iade edeceğini belirtti.

y00ts ekibi, söz konusu fikir değişikliğine gerekçe olarak DeGods ve y00ts topluluklarını birleştirme planlarını işaret etti.

Ağ üzerindeki geçiş tamamlandıktan sonra y00ts’un Ethereum’daki DeGods koleksiyonuna katılması planlanıyor. İki NFT projesi de “Frank” olarak da bilinen Rohun Vora tarafından Ekim 2021’de Solana blokzinciri üzerinde oluşturulmuştu.

DeGods halihazırdan geçtiğimiz nisan ayında Ethereum ağına taşınmıştı.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında dikkat çeken şu ifadelere yer verildi:

Polygon tarafından sağlanan hibenin %100’ünü iade ediyoruz. Fonlar, içerik üreticilerini ve ekosistemi inşa edenleri güçlendirmek ve NFT ekosisteminin büyümesini sağlamak için yeniden dağıtılacak. Polygon’u hala çok seviyoruz ama DeGods & y00ts topluluklarını birleştirmenin tam zamanı.

Fiyatta hareketlenme yaşandı

Yapılan açıklamanın ardından y00ts NFT’lerin taban fiyatı yükselişe geçerken DeGods cephesinde ufak bir geri çekilme görüldü. CoinGecko verilerine göre y00ts’in taban fiyatı son 24 saatte %7,2 artışla 1,88 ETH‘ye yükselirken DeGods’un taban fiyatı %4,9 düşüşle 8,9 ETH’ye geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!