Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrupa’nın En Büyük Ethereum (ETH) Konferansı Yarın Başlıyor

Beşincisi düzenlenecek olan Ethereum Topluluk Konferansı yarın Paris’te başlıyor. Konferansta Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin’de dahil olmak üzere 200 den fazla konuşmacının yer alması bekleniyor.

19-21 Temmuz tarihleri arasında  Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşecek olan konferans , Avrupa’nın en büyük Ethereum konferansı niteliği taşıyor. Yaklaşmakta olan Ethereum 2.0 güncellemesi, Ethereum Topluluk Konferansı‘nın gündeminin ana başlıklarından bir tanesi olarak yer alıyor.

Konferansta konuşmacı olarak yer alacak Ethereum’un Fransa temsilcisi Jérôme de Tychey, “topluluklar web 3’ün kalbinde yer alan en önemli noktadır” açıklamalarında bulundu. Tychey açıklamasında bu ifadelere de yer verdi:

Ekonomik bağlam ne olursa olsun, geriye topluluklar kalıyor. EthCC, topluluğumuzu beslemek için mükemmel bir yer olmaya devam edecek aynı zamanda Ethereum topluluğunun en iyi yaptığı şeyi yapmaya odaklanacak: bilgi paylaşımı ve gelecek için inşa etmek.

EthCC başkanı Bettina Boon Falleur, kripto alanının “önemli bir büyüme noktasında” olduğunu ve “kripto paralar üzerinde yerel kitlelerin ötesine geçen daha fazla uygulama görmekten mutluluk duyduğu” yönünde açıklamada bulundu. Falleur, “sosyal etki, sürdürülebilirlik, Web3 sosyal medyalarını tanıtmak ve yasallaşma süreci hakkında bilgi vermekten heyecan duyduğunu” ifadelerine ekledi.

Beşincisi düzenlenecek olan konferansta, Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin, Gitcoin kurucusu Kevin Owocki, StarkWare kurucu ortağı Eli Ben-Sasson ve Toucan Protocol operasyon lideri Beth McCarthy dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından 200’den fazla konuşmacı sahne alacak. Konferans ayrıca çeşitli panellere, yan etkinliklere ve partilere de ev sahipliği yapacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!