Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrupa’nın Lider Kripto Borsası WhiteBIT, Yerel Borsası WhiteBIT TR ile Türkiye’de!

Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından WhiteBIT, yerel borsası WhiteBIT TR ile Türkiye’ye giriş yaptı. 

Barcelona ve Trabzonspor’un sponsoru olan WhiteBIT TR Kripto Para Borsası şimdi Türkiye’de. Avrupa’nın en büyük hacimli borsalarından biri olarak işlemlerine Türkiye’de uzman ekibiyle devam eden borsa, güvenli blok zinciri Whitechain ve kendi kripto parası WBT ile kasırga etkisi yaratıyor, en düşük işlem komisyonlarından biriyle kullanıcılarının gönlünü kazanıyor. Çıkardığı iOS ve Android uygulamalarıyla da fiyat uyarıları ve çeşitli grafikler gibi birçok özellik sunuyor.

WhiteBIT TR Ne Tür Etkinlikler Düzenliyor? 

WhiteBIT TR sitesinde rahatça bulunabilecek etkinlikler arasında; 7 Mayıs’ta sona erecek BTC Yarılanması etkinliği ile başlayarak ikisi de 5 Mayıs’ta sona erecek ilk işlemini yapmamış kullanıcılar için bol ödüllü Dogecoin ve WhiteBIT TR mobil uygulama aktivitelerine kadar uzanan etkinlikler düzenleyerek keşfedenlerin kalbinde bir yer edinen bu borsa hakkında biraz da bilgi edinelim. 

WhiteBIT Güvenlik Bakımından Ne Sunuyor? 

Litvanya Cumhuriyeti, İspanya, Avustralya, Bulgaristan, Polonya Çekya ülkelerinde de tam yetkiyle operasyonlarını gerçekleştiren olan köklü Avrupa borsası WhiteBIT, aynı zamanda PCI DSS ve ISO/IEC sertifikalarıyla 5.5 milyon kullanıcısının güvenini kazanırken platformunun varlıklarının %96’sını soğuk cüzdanlarda saklayarak kullanıcılarını 7/24 düşünmeye devam etmekte, bağımsız denetim kuruluşu CER.live tarafından aldığı en yüksek AAA güvenlik seviyesiyle en güvenli 3 borsa arasına girerek ise akılda şüphe bırakmamaktadır.

AML kontrollerini de elden bırakmayan ve her işlemi rutin kontrollerden geçiren WhiteBIT TR her zaman emniyeti ön planda tutmakta, saniyede 1.5 milyon talebi işleyen güçlü ticaret motoru ile alım satımların her zaman en üst seviyede desteklenmesini sağlamaktadır. 

CoinGecko & CoinMarketCap’te ilk 6 kripto borsası arasında olan ve günlük 103.67 milyar TRY hacmiyle gelen WhiteBIT, aynı zamanda 1000 üzeri uzmanı ve 1000 üzeri kurumsal müşterisiyle beraber aylık 44.7 milyon site ve uygulama kullanıcısı mutlulukla 350 üzeri işlem çiftinde işlem yapabilmektedir. 

Peki WhiteBIT TR’nin Avantajları Neler? 

0 komisyonla TL yatırıp çekmeyi mümkün kılan WhiteBIT TR ile Türk bankalarından tek bankada günde 10 milyon TL’ye kadar işlem yapabilmekte, KYB süreci ile işletmeler için sağladığı kişiye özel yatırma limitlerini kullanabilmekte, her geçen gün sayısı artan TRY’ye özel 40 üzeri işlem çifti ve derin likidite havuzlarıyla dilediğiniz kadar işlem yapabilirsiniz. 

İşletmelerine esnek API entegre ederek WhiteBIT TR’nin derin likiditesinden yararlanmak isteyen kurumsallar ise bu sürecin her aşamasını takipte olan uzmanların sağladığı destek ile işlemlerini kolay ve hızlı şekilde halledebilmektedirler. 

Pasif Getiri İsteyenler İçin Neler Var? 

WhiteBIT’in kendine ait WhiteBIT Coin (WBT) ve Whitechain Blok Zinciri ile Holding veya Hesapta WBT tutarak ücretsiz günlük AML kontrolleri ve ERC-20 çekimleriyle birlikte komisyon indirimlerinden yararlanılabilir. 

İşin en ilgi çekici yanı ise kullanıcıların istedikleri takdirde WBT’lerini Whitechain üzerinde tutarak %22’ye kadar artan pasif getiri kazanırken, bir diğer yandan da otomatik olarak fonlarını enflasyona karşı korumaya alabilmeleridir. 

WhiteBIT TR Tüm Kullanıcılarını Önemser 

Her borsada gördüğümüz büyük çaplı ödüller dışında WhiteBIT TR, Türk kullanıcılarının katılabileceği lokal etkinlikler düzenlemektedir ve bu durum kazanma şansını büyük oranda artırmaktadır. 

Kullanıcıları, WhiteBIT TR sayfasına veya mobil uygulamasına girildiği an en son etkinliklere dair bilgileri rahatça bulabilmektedir ve dakikalar içinde yanıt sağlayan destek ekibi de her konuda her daim yardımcı olmaktadır. 

Türk vatandaşını ve Türkiye’yi önde tutan bu yeni kuruluş için çok daha büyük adımları dört gözle bekliyoruz.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!