Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayı Piyasası Bitti Mi? Justin Sun Açıkladı: “FTX çöküşü sondu”

TRON (TRX) ağının kurucusu ve Huobi borsasının danışmanı Justin Sun’a göre FTX çöküşü, kripto para piyasasındaki ayı trendinin sonuna işaret ediyor.

Justin Sun Bloomberg tarafından 21 Aralık tarihinde yayınlanan bir röportajda, kripto para piyasası hakkında bazı yorumlarda bulundu. Sun’ın yorumları arasında en dikkat çekeni ise FTX çöküşünün kripto para piyasalarında süregelen ayı piyasasının son kötü haberlerinden biri olduğu yönündeki ifadeleriydi.

Kurucu, FTX çöküşünün ayı piyasasının sonuna işaret ettiğini bu süreçten sonra kripto para piyasası aktörlerinin birlikte ve güçlü bir duruş sergilemesi gerektiğine inandığını belirtti. Sun, tavsiyelerinin yalnızca merkezi kripto borsalarını (CEX) değil merkeziyetsiz kripto para borsalarının (DEX) topluluklarını da ilgilendirdiğinin altını çizdi.

Öte yandan Sun, FTX çöküşünden sonra kripto para alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hong Kong hakkında da bazı açıklamalarda bulundu. Çin’in kripto paraların benimsenmesi konusunda Hong Kong’u bir deney üssü olarak kullandığını belirten kurucu, bu durumun Çin tarafından yakın zamanda genel kripto para dostu politikalar oluşturulmasına işaret ediyor olabileceğini öne sürdü.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da yakın geçmişte Hong Kong hakkında Sun ile benzer ifadelerde bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!