Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin’i Değerlendirdi: Bu Seviyeler Kritik!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michel Van Poppe, Bitcoin (BTC) için önemli destek ve direnç bölgelerini belirterek kritik fiyat seviyelerini paylaştı. 

Michel Van Poppe Youtube hesabı üzerinden yayınladığı videoda, Bitcoin için 18.300 dolar seviyesinin öneminden bahsederken bu seviyenin aşılmaması durumunda 14.000 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşanabileceğini öne sürdü.

Ayrıca Bitcoin’in’de 16.900 dolar seviyesinin kritik olduğunu belirten fenomen, bu seviye üzerinde kapanış gelmesi durumunda dirençlerin sırasıyla 17.500 dolar ve 17.700 dolar olduğunu söyledi.

Tether, Binance ve diğer bütün FUD’lara değinen Poppe, bu kadar olaya rağmen Bitcoin fiyatının bu seviyelerde olmasının çok önemli olduğunu vurguladı ve 16.200 dolar seviyesinin Bitcoin için bir destek işlevi gördüğünü belirtti.

Öte yandan Twiiter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, kripto paraların 2021 yılının Mayıs ayından bu yana ayı piyasası içerisinde olduğunu söyledi.

Son 24 saatlik periyotta %0,7 düşüş yaşayan Bitcoin, yazım esnasında 16.851 dolardan işlem görüyor.

Poppe, geçtiğimiz günlerde Litecoin’in (LTC) diğer kripto para birimlerinden pozitif yönde ayrıştığı yönünde tahminlerde bulunmuştu. Ancak henüz sonuç beklediği gibi olmadı ve LTC, Poppe’nin destek olarak gördüğü 68 doların altına geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!