Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analiste Göre Bu Altcoin Pozitif Ayrıştı: Fiyatta Sıçrama Bekliyor!

Ünlü Youtuber ve kripto para fenomeni Michel Van Poppe, Litecoin’in (LTC) bir sıçramaya yaşayabileceğini düşünüyor. 

Michel Van Poppe Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Litecoin’in destek ve dirençlerini belirterek fiyatı hakkında tahminlerde bulundu. Fenomene göre LTC, diğer kripto para birimlerinden pozitif olarak ayrıştı. 

Resim

Poppe paylaşmış olduğu grafikte, LTC için 68 dolar ve 71 dolar seviyelerinin destek görevi gördüğünü ve bu seviyelerin üzerinde kalması durumunda LTC’nin 96 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamasını beklediğini belirtti. Ayrıca analist, LTC’nin mevcut konumundan büyük bir sıçrama yaşayabileceğini ifade etti.

Litecoin, Bitcoin (BTC) Paritesinde 1 Yılın En Yüksek Seviyesinde

Litecoin’in Bitcoin (BTC) paritesindeki grafiğine bakıldığında analistin de dediği gibi Bitcoin’e oranla pozitif ayrıştığı görülüyor. FTX çöküşüyle birlikte yaşanan son düşüş dalgasını çabuk atlatan LTC, son 30 günlük periyotta %12 yükseliş yaşayarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Kripto para analitik firması Santiment geçtiğimiz haftalarda paylaştığı bir veride, o dönemde büyük cüzdanların, yaklaşık 42,4 milyon dolarlık LTC topladığı bildirilmiş ve fiyattaki yükselişin elinde yüklü miktarda LTC bulunduran hesapların artmasına yorumlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!