Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Baby Doge Coin’in (BabyDoge) Beklenen Yeni Projesinin Tarihi Belli Oldu

BNB Chain tabanlı Baby Doge Coin’in (BabyDoge) ekibi, swap protokolünün testnet’inin önümüzdeki hafta faaliyete gireceğini açıkladı.

Temmuz ayı sonlarına doğru Binance Smart Chain (BSC) projeleri ile iş birliği yapmak için arayışa giren BabyDoge ekibi, 10 Ağustos tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda beklenen yeni projesi BabyDoge Swap‘ın testnet’inin 15 Ağustos tarihinde hayata geçirileceğini duyurdu.

Ekip ayrıca paylaşımın 15.000 retweet‘i geçmesi durumunda protokolün 1 gün erken başlatılacağını belirtti.

Ekibe göre BabyDoge Swap, sıfır ücret ile token takasına imkan sağlayan ilk swap protokolü olacak. Protokol ayrıca farming ve staking gibi özellikleri de içerecek.

Milyarder Elon Musk’ın destekçisi olduğu Dogecoin’in (DOGE) rakibi olarak görülen Baby Doge Coin (BabyDoge), CoinGecko verilerine göre sahip olduğu 241 milyon dolarlık piyasa değeri ile tüm kripto para birimleri arasında 162. sırada bulunuyor.

Son 7 günlük periyotte %21,1 artış gösteren BabyDoge, haberin kaleme alındığı sıralarda ocak ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0,000000006345 doların %76,2 altında 0,000000001516 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!