Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Babylons, Bloktopia ile Stratejik Ortaklık Kurdu, Blokpad IDO’su Başlıyor

Babylons, Bloktopia ile stratejik ortaklık kurdu. Bu ortaklığın sonucunda Babylons, Launcpad platformu BlokPad’in IDO’sunu gerçekleştirecek.

Babylons resmi blog sayfasından yaptığı paylaşımda:

Blokpad, yalnızca birinci sınıf ve gelecek vadeden projeleri ön satışa çıkaracak ve topluluğuna bu projelere yatırım yapma fırsatı sunacaktır. Bloktopia’nın vizyonu kriptonun evi olmaktır. Öğrenmek, kazanmak, oynamak veya üretmek için kripto ve NFT meraklılarını bir araya getiriyoruz. BABI sahiplerine hak ettiklerini vermek için 23 Ocak 2022 TSİ 15.00’te IDO etkinliği düzenliyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Yalnızca Babylons ve Bloktopia üzerinden katılabileceğiniz etkinlik ilk gelen ilk alır modeliyle gerçekleşecek.

IDO’ya katılmak isteyen yatırımcıların:

Seviye-1‘den hak kazanmak için 30.000 #Babi’ye sahip olmaları ve stake etmeleri gerekmektedir. Bu sayede 200 dolarlık alım yapabilecek bu da en fazla 8 katılım hakkı alabilecekleri anlamına geliyor.

Seviye-2‘den hak kazanmak için 20.000 #Babi‘ye sahip olmaları ve stake etmeleri gerekmektedir. Bu sayede 125 dolarlık alım yapabilecek bu da en fazla 5 katılım hakkı alabilecekleri anlamına geliyor.

Seviye-3‘ten hak kazanmak içinse 10.000 #Babi’ye sahip olmaları ve stake etmeleri gerekmektedir. Bu sayede 50 dolarlık alım yapabilecek bu da en fazla 2 katılım hakkı alabilecekleri anlamına geliyor.

Ayrıca, Babylons Manga NFT sahipleri de 75 dolarlık alım yapabilecek bu da en fazla 3 katılım hakkı alabilecekleri anlamına geliyor.

İlk tur bittiğinde katılım hakları tükenmezse, ikinci tur saat TSİ 17.00’de gerçekleşecektir.

BPAD Token’ının Detayları:

  • Tür: BEP-20

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!