Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Babylons’da 2 Hafta İçerisinde Gerçekleşecek Birincil NFT Arzı Takvimi ve Yenilikler Açıklandı

Babylons, blokchcain ve özellik de play-to-earn (kazanmak için oyna) oyunları konusunda getirilecek olan yeni seviye sistemi ile topluluk üyelerinin katıldıkları INO (Birincil NFT Arzı)’larda birçok ayrıcalığa sahip olacağını duyurdu. Ayrıca önümüzdeki iki hafta içerisinde gerçekleşecek INO’ların takvimini açıkladı.

MonstersClan Birincil NFT Arzı bugün gerçekleşiyor

Babylons’ta bir sonraki NFT arzı BSC ağında NFT kiralayarak pasif gelir sağlama gibi imkanları barındıran MonstersClan oyunu için gerçekleşecek.

Bu arz, Babylons NFT pazar yerinde MonstersClan için satışa sunulacak toprakları, laboratuvarları, mağaraları, canavarları, iksirleri, yemleri, coin kutularını ve daha fazla NFT’yi içerecek. MonstersClan 15 Kasım 2021 tarihinde açılacak ve INO’dan satın alınan NFT’ler bu tarihte kullanılabilecek, ayrıca transfer işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 21 Ekim 2021 saat 17.00
Katılım için: app.babylons.io/monstersclan

Babylons’da ilk NFT arzı Pocoland için gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu arz Babylons’un yalnızca bir NFT pazar yeri olarak değil, Binance Smart Chain üzerinde Launchpad olarak da başarısını gösterdi ve bu alanda atılan önemli bir adım oldu. Pocoland’in birincil NFT arzı, herhangi bir katılım koşulu bulunmamasına rağmen Business Insider gibi küresel medyada da yer aldı.

Babylons üzerinde gerçekleştirilecek olan MonstersClan INO’suna katılmak için ise ilk arzdan farklı olarak, Babylons topluluk üyelerinin cüzdanlarında 1000 ya da üzerinde $BABI bulundurmaları gerekiyor. Katılımcıların cüzdanlarında $BABI bulundurma koşulunun yanında yine aynı miktar ve üzerinde yerel Babylons havuzunda $BABI stake etmeleri de INO’dan faydalanmalarını sağlayacak. 21 Ekim 2021 17.00’de gerçekleşecek INO’da gerekli şartları sağlayan cüzdan başına maksimum 3 NFT sınırı olacak.

Gelecek olan INO’larda ise $BABI yönetişim token’ında daha detaylı bir seviye sistemi bulunacak. Bu seviye sistemi ile $BABI sahipleri ve topluluk üyeleri katılacakları Binance Smart Chain ve yakında diğer ağlarda da barınan en çok beklenen oyunların erken aşama NFT satışlarında daha fazla ayrıcalıktan yararlanacak.

Babylons üzerinde gerçekleşecek diğer INO’lar:

20.10.21Gods & Legends Exclusive NFT Offering
21.10.21Monsters Clan Exclusive NFT Offering
Gerçekleşiyor 19.10.2021 – 25.10.2021Crypto Blades Kingdoms Exclusive NFT Offering
27.10.21Scary Games Initial NFT Offering (INO)
02.11.21Blockchain Monster Hunt Initial NFT Offering (INO)

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!