Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Açılışı Öncesi Bitcoin 10 Bin Doların Altına İndi

Lider kripto para birimi Bitcoin, son birkaç haftadır yatırımcısının yüzünü pek de güldürmeyi başaramadı. Geçtiğimiz hafta içinde 10 bin dolar altına inen ancak daha sonra kısa bir süre içinde toparlanıp yeniden uzunca bir süredir trade edildiği aralık olan 10300 dolar bandına gelen BTC, bugün itibariyle yeniden 10 bin doların altına indi.

Merakla beklenen kripto para platformu Bakkt’ın açılışına bir gün kala BTC’de yaşanan bu düşüş ile birlikte artık Bakkt’a doğru beklentiler yeniden dönüş gösteriyor. Bakkt’ın yapacağı ve başaracakları, şu aşamada çok büyük bir merakla bekleniyor.

Bakkt öncesi yatırımcının önünü görmek için BTC sattığı iddiaları da, analistlerin dile getirdiği şeylerden birisi olarak dikkat çekiyor.

Her ne kadar lider kripto para birimi bu yılı şu ana kadar iyi geçirdiyse de, bundan sonra yaşanacakların gelecek için çok ama çok önemli olduğunu söylemekte fayda var. Özellikle de Bakkt platformunun yapacağı etki, kurumsal yatırımcının sektöre bakışını çok ciddi oranda etikleyecek.

Öte yandan, Bitcoin ile birlikte diğer birçok alt koinde de çok ciddi oranda yaşanan düşüşler, fazlasıyla dikkat çekici.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment