Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tarihsel Verilere Göre, Bitcoin Yeni Bir Boğa Koşusunun Henüz Başında

Lider kripto para birimi Bitcoin, birçokları için önemli bir psikolojik eşik olan 10 bin doların altına bir kez daha inerken, konuyla ilgili önemli bir yorum, ünlü kripto para analisti Willy Woo’dan geldi.

Son dönemde yatay bir seyir gösteren ve şimdilerde ise 10 bin doların üstünde tutunma savaşı veren BTC için, şu aşamada bazı analistler 9 bin dolar seviyesinin çok kritik olduğunu ifade ediyor.

Daha önceki dönemlerde de, lider kripto para biriminin 9 bin dolar bandında çok iyi bir destek bulduğunu ifade eden analistler, birçok traderın bu seviyeyi çok yakından izleyeceğinine vurgu yapıyor.

Öte yandan konuyla ilgili olarak açıklamalar yapan ünlü kripto para analisti Willy Woo ise, lider kripto para biriminin yeni bir boğa koşusunun başında olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

”Şu anda elimizdeki verilere bakarak, Bitcoin’in yeni bir boğa öncesi hazırlık yaptığını ve esas boğa öncesi şu anda giriş döneminde olduğunu düşünüyorum.”

Woo’ya göre, Bitcoin yeni bir parabolik döneme giriyor. Yaklaşan blok ödülü yarılanması da göz önüne alınırsa, aslında bu durumun neye gebe olacağı ise büyük bir merak konusu haline geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment