Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Bitcoin Fiyatını Nasıl Etkileyecek?

Kripto para piyasası hareketli geçen birkaç günün ardından durulmuş halde.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin fiyatı geçtiğimiz günden bu yana pek büyük bir değişim görmedi ve büyük ölçüde 10 bin 580 dolar seviyesinde seyretti. Bazı analistler ise bu durumun kısa süre içerisinde değişebileceğini ve piyasanın yeniden harekete geçebileceğini düşünüyorlar.

Bakkt Geliyor

Bitcoin fiyatı birkaç saattir 11 bin dolar barajına doğru yükselmeye çalışsa da henüz rüzgarı arkasına alabilmiş değil.

Bazı analistler 11 bin dolar engelini aşamayan Bitcoin’in yeniden değer kaybedeceğini, bazılarıysa Bitcoin’in bu engeli kısa süre içerisinde aşabileceğini düşünüyorlar. Filb Filb gibi analistlere göre ise bu sorunun cevabını Bakkt platformuyla birlikte öğreneceğiz:

”Pek çok kişi fiyatın 9 bin dolar altına düşeceğini öngörüyor ama yatırımcıların istedikleri her zaman gerçekleşmiyor. Bakkt platformunun açılışıyla birlikte neler olacağını görmek lazım.”

Bakkt platformuna yoğun bir talep olacağı ve bunun piyasayı harekete geçireceği düşünülüyor. Ancak bu henüz gerçekleşmiş değil.

Kurumsal yatırımcıların bu cuma günü itibarıyla platforma para yatırmaya başlamaları bekleniyor. Bunun piyasayı nasıl etkileyeceği ise hala merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment