Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Bombayı Patlattı! Starbucks’ta Kullanılabilecek Uygulama Yolda

Kripto para sektöründe büyük bir beklenti oluşturan ve piyasaya çıktığı ilk hafta ne yazık ki beklentileri karşılayamayan Bakkt, adeta sonradan açıldı ve rekor üzerine rekor, müjde üzerine müjde vermeyi sürdürdü.

Geçtiğimiz günlerde hem Bitcoin’in düştüğü hem de yükseliş yaşadığı tarihlerde iki ayrı hacim rekoru kıran Bakkt, yayınlanan resmi bir bildiri ile yeni ticari uygulamasını duyurdu.

Bakkt Baş Ürün Yöneticisi Mike Blandina, birçok mağazanın ve perakende devinin kripto para kabul etmesi için yeni fırsatlarla karşılaştıklarını ve bunları değerlendirmek için adımlar attıklarını ifade etti.

Starbucks’ta Kullanılacak Uygulama İçin Tarih Belli!

Blandina Bakkt‘ın temel ödeme platformu ile uygulamasını geliştirme konusunda sona yaklaştıklarını itiraf ettikten sonra, Starbucks mağazalarında kullanılacak ve kripto para ödemelerini mümkün hale getirecek ticari uygulamanın 2020 yılının ilk yarısında resmen piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Bakkt’ın beklenen Bitcoin blok ödülü yarılanması ile eş zamanlı olarak söz konusu uygulamayı piyasaya sürmesi kesinlikle kripto para sektörü için beklenen yükselişi getirebilir ve fitili ateşleyebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment