Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’deki Çöküşü Bilen Analist: Tüm Paranızı Alt Koinlere Yatırın!

Kripto para sektörünün en ünlü isimleri arasında yer alan ve son dönemde yaptığı tahminlerle iyiden iyiye takipçi kitlesini arttıran Looposhi adlı analist; yepyeni bir alt koin tahmini yaptı.

Bitcoin’in ciddi bir düşüş yaşayarak 7500 doların altına indiği 24 Ekim gününü; o tarihten tam yirmi gün önce ifade eden başarılı analist, 4 Ekim’de atmış olduğu tweette, Bitcoin’in 24 Ekim’de dip yapacağını söylemiş ve bu söyleminde de çok haklı çıkmıştı.

İşte o yaptığı analiz ile büyük bir şekilde dikkat çeken Looposhi, bir tweet de alt koinler ilgili olarak attı.

Twitter üzerinden dün yazdığı metinde Looposhi, bundan sonra büyük bir alt koin rallisi olacağını ifade ederken, şunları söyledi:

”Aptal olmayın ve tüm paranızı bu sefer alt koinler için harcayın!”

Her ne kadar bu teori, kripto para sektöründe son dönemde geçerliliğini yitirmiş gibi görünse de, bu sefer Looposhi’ye göre işler çok farklı olacak.

Bir önceki boğa sezonunun ardından alt koinlerde yaşanan büyük düşüşler, yatırımcıların bu kripto paralara olan bakışını olumsuz anlamda değiştirmişti.

Ancak Bitcoin’deki düşüşü tarihi tarihine bilen bir ismin, alt koinlere kripto para sektörünün de tabiriyle ‘all in’ çağrısı yapması, elbette çok ilgi çekici bir durum.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment