Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt CEO’su 3 Maddeyle Bugünkü Bitcoin Ürününün Önemini Açıkladı!

Neredeyse yıllardır heyecanla beklenen ve büyük bir gelişme olarak görülen Bakkt, bugün resmen işlemleri kullanıcılara açtı ancak ne yazık ki beklentileri karşılayamadı.

Bakkt’ın piyasaya çıkışından sonra bile basın saatine göre toplam hacmi 54 Bitcoin olarak görülmekte. Bakkt CEO’su Kelly Loeffler ise bugünkü fiziki teminatlı Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin önemine değindi ve bunun aslında büyük bir olay olduğunu ifade etti.

Loeffler böyle bir ürünün var olmasının bile çok önemli olduğunu ve yatırımcıların küçük detaylara karışmaması gerektiğini ifade etti. Söz konusu hizmetin piyasaya çıkmasının dijital varlıkların altyapısı açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Loeffler, şirketin misyonunun kripto para sektörüne olan güveni arttırmak ve bunu genişletmek olduğunu dile getirdi.

Loeffler Bakkt’ın güvenilir ve düzenlenen bir altyapı getireceğini, yeni dijital para birimi tabanlı teknoloji ve finansal enstrümanların kabulünü hızlandıracağını ve son olarak da dijital değeri transfer etmek veya yönetmek gibi yenilikçi yöntemlerin artmasını hızlandıracağını vurguladı.

Bakkt birçok uzmana göre lider kripto para birimi Bitcoin’i yeniden rekor seviyelere taşıyacak. Şu an için bir hareketlenme görülmese de, Bakkt’ın uzun vadede kesinlikle BTC’ye faydalı olacağı düşünülmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment