Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt CEO’su Açılış Tarihi ile İlgili Konuştu: Bir Maratondayız ve Yarış Günü Yaklaşıyor!

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler, yaptığı açıklamada açılışı merakla beklenen platformun son durumu ile ilgili olarak kamuoyuna bilgi verdi.

Bakkt’ın, Google ve PayPal gibi kurumlarda kritik roller üstlenmiş Mike Balandina’yı üründen sorumlu baş yönetici olarak göreve getirmesinin üzerine bir basın açıklaması yapan Loeffler, yeni çalışma arkadaşı Balandina’ya başarılar dilerken, başarılı ismin şirket için güzel işler yapmasını ve kripto paraları ana akım ekonomiye getirecek sürecin bir parçası olmasını diledi.

Daha sonra ise, merakla beklenen platformun açılış tarihine ilişkin olarak konuşan Loeffler, Bakkt’ın içinde bulunduğu süreci bir maratona benzetti. Loeffler, şöyle konuştu:

”Eski bir maraton koşucusu olarak, şu anda yarış gününden önceki son süreçlerde yaptığımız antrenmanların mevsimindeyiz diyebilirim. Halen yapılacak işlerimiz var ancak, yarış günü de giderek yaklaşıyor. Ben de, bu tarz iyi, başarılı ve işine aşık bir ekibin parçası olduğum için çok mutluyum. Hep birlikte güzel şeyler yaparak dijital ürünleri ana akım yapmak istiyoruz. Bu ürünlere kullanım alanı kazandırmak ve bu ürünler için güvenilir bir ekosistem kurmak, Bakkt olarak en fazla önem verdiğimiz iki şey.”

Bilindiği gibi, Bakkt platformu üç kez vaad ettiği tarihte açılmayı başaramadı. İlk olarak 12 Aralık’ta açılacak denen platform daha sonra bu tarihi 24 Ocak olarak güncellemiş ancak bu da olmayınca 2019’un ilk çeyreği olarak tarihi yenilemişti. CFTC’den onayın bir türlü alınamması ile son olarak bu tarih de rafa kalkmıştı. Zaten Loeffler de, bu açıklamasında net bir tarih vermekten kaçındı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment