Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Hacimleri Neden Düşük ve Artacak mı?

Kripto para sektörünün büyük bir ilgi ile beklediği Bakkt platformu, sonunda bugün itibariyle aktif olarak kullanıma girdi. Ancak hakkında çok fazla olumlu yorum yapılan ve neredeyse bir yılı aşkın bir süredir manşetleri domine eden platformun ilk gün itibariyle elde ettiği Bitcoin hacimleri ise, sektörün birçok önde gelen ismini hayal kırıklığına uğrattı.

Ancak konuyla ilgili olarak yorum yapan analistler, bu durumun normal bir şey olduğunu ifade ediyor. Örneğin, Sensus Markets adlı şirketin kurucu ortağı olan Su Zhu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bakkt’ın yaşadığı bu düşük hacim sürecinin normal bir şey olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

”Bakkt en başta muhtemelen zorlanacak ancak daha sonra buraya paralar akacaktır. İşin gerçeğine bakacak olursak, regüle edilmiş kontratlar ilk günlerde genelde düşük bir seviye ile başlarlar. Tüm trader ve brokerlar henüz risk almak istemezler. Genelde bekleyip görmek isterler. Bundan sonraki süreçte ise hacimler artar.”

İlk günde 18 BTC’lik bir hacimde kalan Bakkt’ın önümüzdeki dönemde bu rakamları ciddi oranda arttırması bekleniyor. Bakalım, önümüzdeki dönemde hacimler ne boyuta gelecek?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment