Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Yeni Bir Rekor Kırdı!

Bakkt platformu hayal kırıklığı dolu bir piyasaya girişten sonra yavaş yavaş ivme kazanmaya başladı. ICE destekli kripto para platformu 10 Ekim tarihinde toplamda 224 BTC konratı ile 1,83 milyon dolarlık hacme ulaştı. Bu hacim Bakkt’ın ilk günkü 7 BTC kontratı sonunda elde ettiği hacmin yaklaşık yüzde 3.100 katı fazlası olarak gözüküyor.

Kurumsal yatırımcıyı piyasaya çekeceği umudu ile büyük bir beklenti yaratan Bakkt, arkasında dünyanın en büyük menkul kıymet borsalarından New York Menkul Kıymet Borsası’nın sahibi ICE olmasına rağmen ilk haftada bunu başaramadı. Daha erken piyasaya çıkması planlanan Bakkt, CFTC tarafından onay verilmemesi nedeniyle ciddi bir gecikme yaşamıştı. Gecikme boyunca Bakkt’a olan umudun artması doğal olarak beklentinin de artmasına sebep oldu.

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada zayıf bir başlangıç yaptıklarını kabul etse de, önümüzdeki tarihlerde bu hacmin artacağını vurgulamıştı. Bunun yanı sıra ünlü kripto para analisti ve ekonomist Alex Krüger de Bakkt için 2020 yılının beklenmesi gerektiğine işaret etti.

2020 yılında hem Bakkt hem de Bitcoin blok ödülü yarılanması kesinlikle kripto para yatırımcılarının istediği fırsatı yaratabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment