Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alipay’den Binance CEO’sunu Yalanlayan Açıklama!

Dünyanın en büyük platformlarından biri olan Alipay, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’u yalanlayan bir açıklama yayınladı.

Binance CEO’su geçtiğimiz gün kripto para kullanıcılarını memnun edecek bir duyuru yapmış ve pek çok kişinin ilgisini çekmişti. Alipay tarafından yapılan açıklamaya göre ise Changpeng Zhao tarafından yapılan bu duyuru pek doğru değildi.

Aliay ve WeChat Duyurusu

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, geçtiğimiz gün bir duyuru yayınlayarak P2P platformunu kullanıma açtığını ve kripto para kullanıcılarının buradan Çin Yuanı ile kripto para alabileceklerini açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao bu duyurunun ardından sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı ve yatırımcıların Alipay ve WeChat gibi platformlar aracılığıyla buradan kripto para alabileceklerini söyledi.

Alipay’den Yanıt Geldi

Changpeng Zhao tarafından yapılan bu duyuru kripto para kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Ancak AliPay’in Zhao’ya verdiği cevapla birlikte ortalık biraz karıştı.

Alipay’in sosyal medya hesabı, konuya bir netlik kazandırabilmek için şu açıklamayı yayınladı:

Alipay’in Bitcoin işlemleri için kullanıldığına dair bazı söylemler var. Alipay şüpheli hareketlilikleri tespit edebilmek için tezgah-üstü işlemlerini yakından takip etmekte ve ilgili yasalara uymaktadır.

Alipay bunun üsüne bir de doğrudan Changpeng Zhao’ya yanıt vererek kripto para kullanıcılarının Alipay’i kullanamayacaklarını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment