Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt’ın Bitcoin Hacmi Yükseliyor!

Kripto para yatırımcılarının aylarca bekledikleri Bakkt platformu bundan birkaç hafta önce açılmış ancak açılış gününde beklentileri karşılayamamıştı.

Kurumsal yatırımcıların yeteri kadar ilgisini çekmeyen Bakkt pek çok kripto para yatırımcı tarafından eleştirilmeye başladı. Ancak Bakkt’ın ticaret hacmi aradan zaman geçtikçe yükselmeye başladı.

Hacim Büyüyor

Sözleşme teslimatlarını fiziki olarak yapan Bakkt’ın ticaret hacmi CME Group’un Bitcoin hacmiyle kıyaslamak pek mümkün değil. Ancak Bakkt’ın kendi içinde büyümeye başladığını söyleyebiliriz.

Bakkt kullanıcıları geçtiğimiz gün yalnızca yirmi dört saat içerisinde toplam 224 Bitcoinlik (1.9 milyon dolar) işlem yaptılar. Bakkt’ın ticaret hacmindeki bu düzenli artış kurumsal yatırımcıların vadeli işlem ticaretini zamanla ilgi duymaya başladıkları anlamına gelebilir.

Geleceği Parlak

Bakkt sektördeki pek çok yatırımcının beklentisini karşılayamamış olsa da bazı uzman isimler Bakkt’ın geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorlar.

Brian Kelly, CNBC’nin Fast Money programında bu konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve kurumsal yatırımcıların zamanla Bakkt kullanmaya başlayabileceklerini söylemişti:

Bakkt depolama işlemlerini fiziki olarak yürütüyor ve bunu soğuk cüzdanlarda olduğu gibi elektronik olarak yapıyor.. Dolayısıyla bunun bir emanet hizmetini andırdığını ve emanet hizmeti arayan kurumsal yatırımcıların ilgisini çekeceğini söylemek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment