Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US Ravencoin ve Chainlink’i Listeledi!

Binance’nin yeni hizmet vermeye başlayan ABD odaklı borsası Binance US, Ravencoin ve Chainlink’i listelediğini açıkladı.

Binance US üzerinde bugün Türkiye Saati ile 16:00’dan itibaren LINK ve RVN alım satıma açılacak. Binance içerisinde listelenmiş kripto para sayısı 14’e yükselirken, aktif işlem çiftlerinin sayısı ise 30’a çıktı.

Ravencoin basın saatine göre yüzde 10’luk bir yükseliş yakaladı ve bu hem kripto para piyasasının genel durumundan hem de Binance’nin listelemesinden kaynaklanıyor olabilir. Chainlink ise sadece yüzde 1,41’lik bir artışa sahip.

Ravencoin ve Chainlink’in şu an için sadece ABD Doları işlem çiftine sahip olacağı belirtildi. Binance son aylarda girişimlerine hız verdi ve listelenmelerin yanı sıra büyük bir ortaklık da açıkladı.Çin’in en büyük ödeme devlerinden WeChat ve Alipay’in ödeme kanallarını kullanmaya başlayacağını açıklayan Binance, aslında devasa bir topluluğa itibari para ve kripto para desteği sunmuş oldu. Binance’nin bu adım ile yeni ticari hacim rekorları kırabileceği söylenmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment