Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balina Büyük Paralar Kazandığı Ethereum’da Binance’den Yeni Alım Yapıyor!

Geçmiş işlemlerinde başarılı bir performans yakalayan balina, tekrardan Ethereum (ETH) satın almaya başladı.

Kripto para balinası Ethereum için tekrardan harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 10 Ocak günü alımlarına başlayan söz konusu balina, Binance aracılığıyla 22,9 milyon dolar değerindeki 9.705 ETH’yi cüzdanına çekti.

İşlemlerine burada noktaya koymadan devam eden yatırımcı, cüzdanına çektiği 9.705 ETH’nin hepsini merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Compound’a (COMP) gönderdi. Ardından aha fazla Ethereum satın almak için 12 milyon Tether (USDT) borçlanarak elini güçlendirdi.

Aynı balina daha önce 3 kere Ethereum işlemi yapmıştı. Yatırımcı bu işlemlerden 2 tanesinden karlı ayrılarak yaklaşık 5 milyon doları kasasına koydu. Dipten alıp tepeden satma konusunda 3/2’lik bir başarı oranına sahip bu balinanın son alımı yükseliş yönlü beklentisi açık bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Ethereum dün akşam piyasaya sürülen “sahte” spot Bitcoin ETF onay haberinin ardından güçlü durarak bir kez daha 2.400 doların üzerine çıkmayı başardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,9 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.405 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!