Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Bu Altcoin’i Toplamaya Başladı: Borsalardan 35 Milyonluk Yüklü Alım!

Üç farklı kripto para balinası, yaklaşık 14,44 milyon dolar değerinde 34,9 milyon Storj’u (STORJ) farklı kripto para borsalarından özel cüzdanlara çekti.

Eylül ayının ilk haftasından bu yana sergilediği kayda değer yükseliş performansıyla öne çıkan STORJ, balinaların radarından kaçmadı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre daha önce işlem geçmişleri bulunmayan 3 yeni balina 14,44 milyon dolar değerinde 34,9 milyon STORJ’u farklı kripto para borsalarından özel cüzdanlarına taşıdı.

“0x33..1dE2” adresli ve en büyük işleme sahip balina kripto para borsaları Binance ve OKX’den yaklaşık 10,5 milyon dolar değerinde 25 milyon 500 bin STORJ çekti. İkinci en büyük işlemi gerçekleştiren “0x79..5B7” cüzdanlı balina ise sadece Binance’den yaklaşık 2,21 milyon dolar değerinde 5 milyon 348 bin STORJ‘u kendi cüzdanına aktardı.

Son olarak “0x97…CD6” cüzdanlı balina, yaklaşık 1,6 milyon dolar değerinde 3 milyon 987 bin STORJ‘u Binance’den kendi cüzdanına transfer etti.

Piyasa analistleri borsalardan çıkan STORJ likiditesinin yeni bir yükseliş dalgasını tetikleyebileceğini öne sürdü. CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %26 yükseliş sergileyen STORJ, balinaların çekim işlemlerine henüz gözle görülür bir tepki vermedi. STORJ, yazım esnasında 0,393 dolardan alıcı buluyor.

Storj ekibi geçtiğimiz hafta Binance’e yaklaşık 2,14 milyon dolar değerinde 6,25 milyon STORJ aktararak güçlü bir satış baskısı ihtimalini akıllara getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!