Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Demirbaş Altcoin’e Yöneldi: 3 Günde 17 Milyarlık Hacim! Yükseliş Habercisi Mi?

Balinaların son 3 günlük periyotta köklü kripto para Cardano’dan (ADA) ciddi miktarda alım yapmasıyla birlikte fiyatta yükseliş yaşandı.

On-chain analiz platformu IntoTheBlock tarafından sunulan yeni bir rapora göre ADA balinaları son üç günde kayda değer miktarda alım yaptı. Yüksek bakiyeli hesapların verilerini temsil eden bu rapor salı gününden bu yana balinalar tarafından 45,73 milyar adetten fazla ADA satın alındığını ortaya koydu. Bu alımlar ile birlikte balinalar, yaklaşık 18 milyar dolarlık hacim oluşturmuş oldu.

Ayrıca rapor, söz konusu miktarın aynı süre zarfı içerisinde ayılar tarafından satılan ADA’dan 48 milyon adet fazla olduğunu gözler önüne serdi. Oluşan bu fark ile birlikte boğaların ayılara karşı baskı kurduğu, bunun da yükselişi tetikleyebileceği düşünülüyor.

Salı günü balinaların aktif olduğu saatlerde %2,75 yükselen ADA, 0,384 dolar seviyesinden 0,394 dolara kadar ulaştı. Analistlere göre fiyatın 0,3816 doların üzerinde konsolide olması, gelecekteki fiyat artışları için bir temel oluşturabilecek güçlü bir destek bölgesine işaret ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 artış gösteren ADA, yazım esnasında 0,389 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!