Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin FED Sonrası Ralli Beklentisi: İşte Çinli Dev Şirketin Fiyat Hedefi!

Çinli milyarder Jihan Wu’nun kripto para şirketi Matrixport, Bitcoin (BTC) %20 değer artışıyla 35-36 bin bandını hedef gösterdi.

Matrixport 4 Mayıs tarihinde paylaştığı araştırma raporunda Bitcoin’in %20 değer artışıyla yaklaşık 35-36 bin dolar seviyelerine yükselebileceğini belirtti. Raporda Bitcoin’in yukarı doğru kırılma potansiyeli mevcut bir takoz formasyonu tespit ettiklerini belirten şirket, formasyonun onaylanması halinde yukarı doğru yüksek ivmeli bir fiyat değişimi görülebileceğinin altını çizdi.

Raporda, işlem hacimlerinin düştüğü ancak yükseliş potansiyelinin devam ettiğine işaret edildi. Ayrıca on chain veriler kısmında gerçekleşen işlem sayılarının yeni bir rekor kırdığını bunun aktif adres sayısının 1 milyon seviyelerinin etrafında güçlü bir şekilde tutunmasından kaynaklandığı belirtildi.

Öte yandan dün gerçekleşen ABD Merkez Bankası’nın (FED) 25 baz puanlık faiz artışının döngünün son parçası olduğunu ve yeni faiz artırımları beklenmediği Matrixport’un ifadeleri arasında yer aldı.

Ayrıca raporda, meme tokenlarının aktif olarak ticarete konu olmasıyla kripto duyarlılığının da önemli ölçüde iyileştiğinin altı çizildi.

Araştırma Birimi Başkanı Markus Thielen bilanço döneminin sona ermesinin ardından risk varlıkları ve hisse alımlarının yeniden başladığını ve bunun hisse senetleri ve riskli varlıklar için genel bir destekleyici rüzgar olmaya devam edeceğini öne sürdü.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %4,9 değer kazanan BTC, son 24 saat içerisinde %2,3 yükseliş yaşayarak son 24 saat içerisinde 29.173 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!