Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Popüler Altcoin’in Ağında Yine Geziniyor: Daha Önce Yükselmişti!

Telegram bağlantılı Toncoin’in (TON) ağında, yükseliş hacimli işlemlerde önemli bir artış yaşanıyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın yazarı, Toncoin ağındaki aktiviteyi analiz etti. Ağ üzerindeki 1 milyon dolar ve üzeri hacme sahip işlem sayısında bariz bir artış görüldüğünü belirten analist, balinaların projeye karşı artan ilgisini gözler önüne serdi.

Bu artışın 2024 yılı itibariyle başladığını belirtirken özellikle mart ayı itibariyle ciddi bir ivme kazandığını vurguladı. Balina işlemlerinin fiyatı da yukarı taşıdığını belirten analist, Toncoin ağının hızlı bir şekilde güvenilir ve yüksek kapasiteli bir alana dönüştüğünü kaydetti:

1 milyon doları aşan işlemler TON ağındaki toplam işlem hacmini domine ediyor. 2024 yılında Toncoin’in yükselişini takiben dolar cinsinden yüksek değerli işlemlerde önemli bir artış yaşandı. Bu durum balinaların artan ilgisini ve artan ağ faaliyetlerini gözler önüne serdi. Sonuç olarak, TON yüksek değer transfer kapasitesine sahip sağlam bir blockchain haline gelmiş ve büyük yatırımcılardan artan katılımla kademeli bir artış yaşamıştır.

Son aylarda yaşadığı yükselişle göz kamaştıran TON, piyasa değeri açısından kripto para marketinin 10. sırasına yerleşmeyi başardı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen TON, yazım esnasında 6,35 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!