Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1 Ayda 4 Kat Kazandıran Band Protocol (BAND) Yükselmeye Devam Ediyor

BAND son bir ayda 2 dolardan 9 dolara yükseldi. Piyasada istikrarlı bir şekilde ilerleyen BAND, hafta başında yükselişini hızlandırmaya başladı.

Geçtiğimiz sene Binance Launchpad desteğiyle piyasaya giriş yapan Band Protocol (BAND), Spartan Grup gibi isimlerinden destek görerek büyümeye devam ediyor. BAND, kripto para dünyasında son bir ayda dikkatleri üzerine çekiyor. Temmuz ayında 2 dolardan işlem görürken, bugün 9.76 dolara yükseldi.

BAND Neden Yükselişe Geçti?

BAND’ın yükselmesi üzerine pek çok farklı sebep sıralanabilir. Ama en önemli iki sebebi şöyle sıralayabiliriz;

  • Coinbase Pro’da Listelendi

Coinbase Pro, 6 Ağustos günü BAND’ı yakın zamanda borsalarına ekleyeceğini duyurdu. Coinbase ekibinin duyurusu şu şekilde oldu:

“10 Ağustos’tan itibaren BAND-USD, BAND-BTC, BAND-EUR ve BAND-GBP için para yatırma işlemleri başlayacak. Bu sırada işlem emri girilemeyecek. Eğer yeterli likidite oluşursa; ertesi gün alım-satım işlemleri de açılacak.”

  • Ortaklık Haberi

Band Protocol ayrıca geçtiğimiz günlerde açıkladığı ortaklık haberleriyle de ilgi çekti. Elrond CEO’su Beniamin Mincu, 4 Ağustos tarihinde bir duyuru yayınladı. Mincu, Band Protocol ile iş birliği yapmaya başladıklarını açıkladı. Binance Labs tarafından desteklenen ve 310 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan Elrond’un bu duyurusu da Band Protocol’ü olumlu etkiledi.

Uzmanlar Ne Diyor?

Kripto para analistleri, BAND hakkında olumlu düşüncelerini dile getiriyor. Scott Melker, “Aylardır BAND yatırımı yaptığını” ve BAND’in “favori koinlerinden biri olduğunu” söylüyor.

Sosyal medyada Michael van de Poppe olarak tanıdığımız Crypto Michael ise BAND’in artık “apayrı bir seviyeye çıktığını” söyleyerek olumlu bir açıklamada bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • necmettin aşık
    Posted 10 Aralık 2022 - 09:49 09:49

    hep düşyuyo bu band ne zaman yukselişe gecer ne yapalim bekliyelimmi salyalarınki

Leave a comment