Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink (LINK) Rekordan Rekora Koşuyor

Chainlink 10.70 dolar barajını aşarak yeni bir rekor kırdı. Geçtiğimiz günlerde 10 doları aşarak yeni bir rekor kıran Chainlink, 11 dolara doğru ilerlemeye devam ediyor.

Chainlink geçtiğimiz son birkaç haftaya adeta damga vurdu. 3.7 milyar dolarlık piyasa değeriyle sektörün en büyük kripto paralarından biri olan LINK, son 1 ay içerisinde pek çok yatırımcının yüzünü güldürdü. Bundan tam 1 ay önce 6 dolardan işlem gören LINK şu anda 10.70 dolara çıkmış durumda. LINK böylece yatırımcılara %80’lik kazanç sağlamış oldu.

Bundan birkaç gün önce 9 doların üstüne çıkan LINK, önündeki direnişi kırmayı başararak 10 dolar barajını da aştı. Chainlink bunun ardından dün yine 10 doların altına düşse de bugün yeniden yükselişe geçmeyi başardı.

Uzman Yorumları Ne Yönde?

LINK’in yeniden yükselişe geçmesi ve 10.70’i geçerek yeni bir rekor kırmış olması bazı analistleri şaşırtmadı. Çünkü Josh Rager gibi analistler LINK fiyatında buna benzer bir hareketlilik yaşanabileceğini zaten tahmin ediyorlardı. Rager da dün Twitter hesabından bir gönderi paylaşıp “dipten LINK aldığı için çok mutlu olduğunu” söyledi.

Son günlerde rekordan rekora koşan LINK önümüzdeki günlerde yükselişe devam edecek mi bilemiyoruz. Fakat Michael van de Poppe gibi isimler LINK’in geleceğini parlak görüyorlar. Sosyal medyada Crypto Michael olarak tanıdığımız Michael van de Poppe, geçtiğimiz günlerde LINK ile ilgili bir grafik paylaşıp LINK’in ilerideki hedefinin 12 dolar olacağını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment