Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bank Of America Açıkladı: İşte 2023 Yılında Daha İyi Performans Gösterecek Altcoinler!

Bank of America (BofA) 2023 yılında akıllı sözleşme destekli blockchainlere güç veren altcoinlerin ralliye öncülük edeceğini iddia etti.

BofA 24 Şubat tarihinde yayınladığı raporda, BNB, Avalanche (AVAX), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) ve Cardano (ADA) gibi akıllı sözleşme destekli blockchainlere güç veren tokenların, meme ve yönetişim tokenlarından daha iyi performans sergileyeceğini düşündüklerini belirtti. Banka, kripto para piyasalarının yeni yıla beklentilerin üzerinde bir performansla başladığını dile getirdi. Banka ekosistemin yılın başından bu yana %42 büyüme göstererek 1,1 trilyona ulaştığını belirtti.

Raporda 2023 yılı içerisinde tokenlar arasında fiyat farklılıkları oluşmaya başlamasını beklendiğini ifade eden banka, ekonomik kullanıma yönelik tokenların meme tokenlar ve yönetişim tokenlarını geride bırakacağını iddia etti. Pek çok bağımsız analist de BofA ile benzer doğrultuda görüş bildirerek geleneksel veya dijital finans fark etmeksizin kullanım alanı ve ihtiyaca cevap verme yetisinin bir ürünün geleceğini belirlediğini öne sürdü.

Banka geliştiricilerin üzerinde akıllı sözleşmeler geliştirebildiği tokenların yerel kripto para birimlerini büyüme hisselerine benzetti ve onların büyüme hisseleri ile benzer risklere maruz kaldığını öne sürdü. BofA, bu yılki ralliye küçük hacimli likit tokenların öncülük ettiğini belirtti.

Güçlü ekonomik verilerin ekonomide durgunluğu geciktirdiğini bu nedenle temkinli olunması gerektiğini belirten banka, bu durumun aynı zamanda reflasyona ve büyümeye işaret edebileceğini de vurguladı.

Raporda, ocak ayındaki rallinin kısmen short pozisyonların tasfiyesi ve ortalamaya dönüşten kaynakladığının göz önünde bulundurulması durumunda uzun süreli yüksek faiz oranlarının büyüme için bir süre daha baskı oluşturabileceğine de değinildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!