Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bank of America Anketine Göre Kripto Paralara Hala İlgi Duyuluyor

Bank of America tarafından yapılan çalışma, insanların piyasada yaşanan düşüşe rağmen kripto paralara hala ilgi duyduğunu gösteriyor.

Bank of America, aralarında mevcut ve potansiyel binlerce kripto para kullanıcısının bulunduğu anketinin sonuçlarını bugün yayımladı.

Raporda yer alan bilgiler, katılımcıların yüzde 91’inin önümüzdeki altı ay içerisinde kripto para almak gibi bir niyetinin olduğunu gösteriyor.

Halihazırda kripto parası olanların yüzde 30’u da yine gelecek altı aylık zaman dilimi içerisinde kripto para satmayı düşünmediğini söylüyor.

Alım-satım işlemlerinin yanı sıra, kripto paralara birer ödeme aracı olarak da ilgi duyuluyor. Kripto paraları online alışverişlerde kullananların oranı yüzde 39 olurken, fiziki alışverişlerde kripto paralarla ödeme yapanların oranı yüzde 34 oldu.

Bank of America anketine katılanların büyük bir kısmı kripto paraları kısa vadeli bir yatırım seçeneği olarak görüyor. Katılımcıların yüzde 77’si, satın aldığı kripto parayı normal şartlar altında bir yıldan daha az süreliğine tutuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!