Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Banka ATM’sinden Bitcoin Almak Artık Mümkün!

Kredi ya da banka kartları ile sıradan ATM’lerden Bitcoin çekmek, artık Amerika’da bir hayli popüler bir olay haline gelmeye başladı. Ganmega ve Liberty X isimli firmaların yaptığı anlaşmalar sonucunda, insanlar kredi ya da banka kartı kullanarak çok kolay bir şekilde ATM’lerden Bitcoin alımı yapabiliyor.

Bu tarz bir olayın Amerika için de bir ilk olduğu ifade ediliyor. Coinatmradar isimli sitenin verilerine göre ülkede yaklaşık 2 bin 300 adet Bitcoin ATM’si bulunuyor. Bu yeni anlaşma ile Ganmega’nın ATM’leri de artık bir nevi birer Bitcoin ATM’si olacak. Bu rakam da yaklaşık 100 bin adet olarak ifade ediliyor.

LibertyX kurucu ortağı ve aynı zamanda CEO’su olan Chris Yim, anlaşma ile ilgili oldukça mutlu olduklarını ifade edereken emeklerinin karşılıklarını aldıklarını ifade etti. Yim, şöyle konuştu:

”5 yıldan beri kripto paraları insanlar için nasıl daha kolay alınabilir bir forma sokabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Bu işi basitleştirmek, rahatlatmak ve kolay kılmak istiyoruz. Artık bu ATM’ler sayesinde hedeflerimizin bir kısmına ulaşmayı başarabileceğiz. Bunun için gerçekten çok mutluyuz.”

Ganmega başkan yardımcısı Wes Dun ise, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları söyledi:

”Artık insanlar bu sayede çok daha kolay Bitcoin alımı yapabilecekler. Liberty X gibi başarılı bir şirket ile çalıştığımız için de oldukça mutluyuz. Artık kripto paralar daha kolay kullanılmaya başlamalı ve biz de bunun için çalışıyoruz.”

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment