Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Kripto Piyasasının Tanınan İsmi Selcoin’in Binance Hesabı Hacklendi – CEO CZ Konuya Yanıt Verdi

Türk kripto para topluluğunun tanınan isimlerinden Selcoin, bugün kendi Twitter hesabından duyurduğu bir haber ile Binance hesaplarının hacklenip, içlerinin boşaltıldığını belirtti.


Selcoin yaptığı açıklamada 2fa kullanmasına ve mail adresi ile telefon onayına sahip olmasına ve bunlardan herhangi birisinin hacklenmemiş olmasına rağmen, Binance hesabının çalınıp içerisindeki alt koinlerin bozdurularak BTC şeklinde çekildiğini ifade etti. Hacker, Selcoin’in hesabına girip şifresini bile değiştirmiş. Binance kurallarına göre mail onayı olmadan çekim işlemi yapılamamasına rağmen, Selcoin’in iddiasına göre kendisine söz konusu BTC çekimi konusunda herhangi bir mail gelmemiş ve bunu bir video ile de borsa yetkililerine ispat etmiş.

Konu hakkında Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan da yanıt geldi ve CZ şunları ifade etti:

‘Kaybın için özür dileriz! Konuya baktım. Fonların kaybolmadan önce hesabının kilidini açmamız için bize ısrar ettin hatta (e-mail) yoluyla bize 2FA anahtarını bile gönderdin ki hacker çoktan senin e-mailine erişim sağlamıştı. Sana 2FA anahtarını değiştirmeni tavsiye ettik ancak sen bunu yapmadın, bunu yapmak için 48 saatin vardı, üzgünüm!”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment