Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bankacılık Devi: Yakında Hiper Benimsenmenin Başlayabileceği Kriptoya Yatırım Yapmak İçin Geç Değil

ABD’nin en büyük dördüncü bankası Wells Fargo, kullanıcı sayısındaki artışın devam etmesi durumunda kriptonun yakında hiper benimsenme noktasına ulaşabileceğini ve kriptoya yatırım yapmak için çok geç olmadığını söyledi.

Wells Fargo, 7 Şubat tarihinde yayınladığı “Cryptocurrencies — Too early or too late?” başlıklı raporda kripto para birimlerini yararlı yatırımlar olarak nitelendirdi. Wells Fargo’nun küresel yatırım stratejisi ekibi, kriptonun diğer varlık sınıfları açısından nispeten genç olduğunu ve yatırım yapmak için çok geç kalındığı düşüncelerine katılmadıklarını söyledi.

Tüketicilerin kriptonun ne olduğunu, neler yapabileceğini ve onlara nasıl fayda sağlayabileceğini anlamak için hala zamana ihtiyacı olduğunu düşünen bankacılık devine göre, kripto teknolojisi 1990’ların başlarından ortalarına kadar internetin benimsenmesiyle benzer bir yol izliyor.

Banka bununla birlikte kripto kullanıcısı sayısındaki artışın, dünya çapında benimsenmeye başlandığını ve bunun hızlı bir şekilde gerçekleştiğini gösterdiğini düşünüyor. Raporda, bu eğilimin  devam etmesi durumunda kripto para birimlerinin yakında erken benimsenme aşamasından çıkacağı ve hiper benimsemenin dönüm noktasına girebileceğine yer verildi.

Benimseme oranlarının artmaya başladığı ve geriye dönmediği bir nokta var. Kesin rakamlar bir yana, küresel kripto para birimini benimsemenin arttığına ve yakında hiper benimsenme noktasına ulaşabileceğine şüphe yok.

Raporda, düzenleyici engellerin kaldırılmasının da daha fazla benimsenme için gerekli olduğu ayrıca düzenleyici engellerin ortadan kaldırıldığı durumda kaliteli yatırım seçeneklerinin ortaya çıkabileceği belirtildi.

Acele etmeye gerek yok çünkü fırsatların çoğu önümüzde geçmişte değil. Düzenleyicilerin, dijital varlıkların kendileri tarafından desteklenen yatırım fonlarını ve ETF’leri yakında onaylayabileceklerini umuyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!