Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Barry Silbert: Yaptığımız #AltınıBırak Reklam Filmi, 1 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Digital Currency Group kurucusu ve CEO’su olan Barry Silbert, yaptığı açıklamada firma olarak geçtiğimiz haftalarda yayınladıkları #AltınıBırak temalı reklam filminin bir milyondan fazla izlendiğini duyurdu. Bilindiği gibi DCG’nin yaptığı reklam kampanyasında altın ile Bitcoin kıyaslanıyor ve altının daha demode kaldığı anlatılarak, artık yatırımda yeni modanın Bitcoin olduğu ifade ediliyordu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Silbert, ana amaçlarının altına karşı olan bakış açısını biraz daha irdelemek olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Ben altın standardından sonra doğdum. Savaş dönemlerinde yetiştim. O dönem paranızı sadece altın gibi enstürmanlar ile güvenceye alabilirdiniz. Ancak şimdi devir değişiyor ve buna ayak uydurmak gerekiyor. Genç nesil için artık para dijitalleşti. Artık bir telefon üzerinden binlerce farklı ürün sınıfına ulaşabiliyorsunuz. Bu da büyük bir avantaj. Bu noktada da Bitcoin öne çıkıyor ve adeta bu devrime öncülük ediyor.”

Silbert, aynı zamanda gelecekte 68 trilyon dolarlık bir fonun milenyum neslinin kontrolüne geçeceğini söylerken, bu parada altının payının azalacağını belirtti. Altının yine de güçlü bir enstürman olarak kalacağını belirten Silbert, buna karşın geçmiş dönemlerde altında kalan paranın Bitcoin başta olmak üzere birçok yeni ürün sınıfına akacağını ve bunun da kripto para sektörüne olumlu yansıyacağını iddia etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment